Melitta EPOUR 1024-1 Zwart/goud
Uitvoering
Product informatie
DE EVOLUTIE VAN LEKKERE KOFFIE.
Soms is er een detail dat alles verandert. Melitta Bentz herkende dat al in 1908. Met haar ingevinkje, maar een idee dat alles veranderde – de koffiefilter – bracht ze toen al een revolutie teweeg in de bereiding van koffie. Ruim 100 jaar later bereikt de Melitta® epour® een nieuwe mijlpaal: met een baanbrekende bereidingstechnologie, waarbij elk detail zo is ontwikkeld dat uw koffie de perfecte smaak heeft.
BAANBREKENDE BEREIDINGSTECHNOLOGIE.
Volledige ontplooiing van het aroma, bij zowel kleine als grote hoeveelheden koffie, intensievere,
maar minder bittere smaak, genieten van hete koffie – de Melitta® epour® perfectioneert waar het
bij de bereiding van koffie om draait: de details van het bereidingsproces.
Hier draait alles om pure smaak.
De met 360° draaiende wateruitloop met wisselende draairichting zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige verdeling van het hete water. Zo wordt de koffie optimaal en op de tot dusver unieke manier bevochtigd.
Laat de koffie opbloeien.
Dankzij de voorzetfunctie wordt de koffie vóór de eigenlijke start van de bereiding met heet water
bevochtigd en krijgt vervolgens tijd om te wellen. Bij dit proces, het zogenaamde Blooming, ontsnappen
de brandingsgassen uit de koffie. De koffie-extractie wordt verbeterd en de smaakstoffen kunnen zich
volledig ontplooien.
Een kop of een kopje: altijd optimaal genieten.
Verschillende zetprofielen zorgen voor een ideaal koffieresultaat bij grote zowel als kleine bereidingshoeveelheden. Dat maken de sensoren in de watertank mogelijk, die de hoeveelheid water
meten en automatisch de draairichting en -duur van de 360°-wateruitloop aanpassen. Zo wordt de koffie bij iedere bereidingshoeveelheid optimaal geëxtraheerd.
Uitmuntende zettemperatuur en -duur.
Binnen de kortst mogelijke tijd bereikt de Melitta® epour® de optimale extractietemperatuur van 92 tot 96 °C en houdt deze vast gedurende het totale zetproces. Bovendien garandeert het krachtige verwarmingselement dat het hete water snel in de filter terechtkomt. Eervol onderscheiden door het European Coffee Brewing Center.
Barista Mode
Voor de programmering van een specifiek zetprofiel.
Modern touchpanel
Beschrijving
DE EVOLUTIE VAN LEKKERE KOFFIE.
Soms is er een detail dat alles verandert. Melitta Bentz herkende dat al in 1908. Met haar ingevinkje, maar een idee dat alles veranderde – de koffiefilter – bracht ze toen al een revolutie teweeg in de bereiding van koffie. Ruim 100 jaar later bereikt de Melitta® epour® een nieuwe mijlpaal: met een baanbrekende bereidingstechnologie, waarbij elk detail zo is ontwikkeld dat uw koffie de perfecte smaak heeft.
BAANBREKENDE BEREIDINGSTECHNOLOGIE.
Volledige ontplooiing van het aroma, bij zowel kleine als grote hoeveelheden koffie, intensievere,
maar minder bittere smaak, genieten van hete koffie – de Melitta® epour® perfectioneert waar het
bij de bereiding van koffie om draait: de details van het bereidingsproces.
Hier draait alles om pure smaak.
De met 360° draaiende wateruitloop met wisselende draairichting zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige verdeling van het hete water. Zo wordt de koffie optimaal en op de tot dusver unieke manier bevochtigd.
Laat de koffie opbloeien.
Dankzij de voorzetfunctie wordt de koffie vóór de eigenlijke start van de bereiding met heet water
bevochtigd en krijgt vervolgens tijd om te wellen. Bij dit proces, het zogenaamde Blooming, ontsnappen
de brandingsgassen uit de koffie. De koffie-extractie wordt verbeterd en de smaakstoffen kunnen zich
volledig ontplooien.
Een kop of een kopje: altijd optimaal genieten.
Verschillende zetprofielen zorgen voor een ideaal koffieresultaat bij grote zowel als kleine bereidingshoeveelheden. Dat maken de sensoren in de watertank mogelijk, die de hoeveelheid water
meten en automatisch de draairichting en -duur van de 360°-wateruitloop aanpassen. Zo wordt de koffie bij iedere bereidingshoeveelheid optimaal geëxtraheerd.
Uitmuntende zettemperatuur en -duur.
Binnen de kortst mogelijke tijd bereikt de Melitta® epour® de optimale extractietemperatuur van 92 tot 96 °C en houdt deze vast gedurende het totale zetproces. Bovendien garandeert het krachtige verwarmingselement dat het hete water snel in de filter terechtkomt. Eervol onderscheiden door het European Coffee Brewing Center.
Barista Mode
Voor de programmering van een specifiek zetprofiel.
Modern touchpanel
Productspecificaties
Algemeen
- Artikelnummer
- 372590716
- EAN
- 4006508224258
Belangrijkste kenmerken
- Kleur
- Zwart
Gewicht en omvang
- Hoogte
- 36 cm
- Breedte
- 17 cm
- Diepte
- 34 cm
- Gewicht
- 3,6 kg
- Breedte verpakking
- 380 mm
- Diepte verpakking
- 190 mm
- Hoogte verpakking
- 400 mm
- Aantal per verpakking
- 1 stuk(s)
Algemene eigenschappen
- Soort bediening
- Hefboom, Touch
- Apparaatplaatsing
- Aanrecht
- Type product
- Filterkoffiezetapparaat
Prestatie
- Ingebouwde molen
- Reservoir voor gezette koffie
- Kan
Energie
- Vermogen
- 1515 W
Invoercapaciteit
- Capaciteit in kopjes
- 8 kopjes
Koffiemachine
- Koffie invoertype
- Koffiebonen
- Koffiezet apparaat type
- Volledig automatisch
Productspecificaties
Algemeen
- Artikelnummer
- 372590716
- EAN
- 4006508224258
Belangrijkste kenmerken
- Kleur
- Zwart
Gewicht en omvang
- Hoogte
- 36 cm
- Breedte
- 17 cm
- Diepte
- 34 cm
- Gewicht
- 3,6 kg
- Breedte verpakking
- 380 mm
- Diepte verpakking
- 190 mm
- Hoogte verpakking
- 400 mm
- Aantal per verpakking
- 1 stuk(s)
Algemene eigenschappen
- Soort bediening
- Hefboom, Touch
- Apparaatplaatsing
- Aanrecht
- Type product
- Filterkoffiezetapparaat
Prestatie
- Ingebouwde molen
- Reservoir voor gezette koffie
- Kan
Energie
- Vermogen
- 1515 W
Invoercapaciteit
- Capaciteit in kopjes
- 8 kopjes
Koffiemachine
- Koffie invoertype
- Koffiebonen
- Koffiezet apparaat type
- Volledig automatisch
Persoonlijk advies nodig?
Wil je meer weten of ben je er toch nog niet helemaal uit? Of heb je nog een andere vraag? Stel jouw vraag rechtstreeks aan een van onze winkels bij jou in de buurt. Zij helpen je de juiste keuze te maken
Vind een winkel bij jou in de buurt