Navigatie

Samsung NV7B7997AAA/U1

Bekijk alle Inbouw ovens
Samsung NV7B7997AAA/U1
Samsung NV7B7997AAA/U1
Samsung NV7B7997AAA/U1
Samsung NV7B7997AAA/U1

Product informatie

Meer plezier, minder gedoe
AI Pro Cooking[1]
Eenvoudig, leuk en toegankelijk koken met professionele resultaten dankzij AI Pro Cooking[1] op basis van artificial intelligence (AI). Je kunt de oven op afstand bedienen en erin kijken. Ook kun je een timelapse-video maken terwijl het gerecht wordt bereid in de oven. Dankzij AI worden ingrediënten herkend en krijg je tips voor bereidingen en optimale instellingen.

Kijken zonder de deur te openen
AI Pro Cooking - View Inside
Bedien je oven en houd hem in de gaten met behulp van de SmartThings App[2] op een smartphone. Dankzij de View Inside interne camera[3] kun je jouw gerecht in de gaten houden zonder de deur steeds te hoeven openen of als je buiten de deur bent. Je kunt de oven ook aan-/uitzetten, functies selecteren, timers instellen en instellingen wijzigen.

Bekijk de filmhoogtepunten
AI Pro Cooking - Film Inside
Leg je kookkunsten vast in een video en deel deze met je vrienden op social media! De Film Inside-functie gebruikt een interne camera[4] om ieder gerecht in de gaten te houden en maakt een korte video[5] van alle hoogtepunten. De opnamesnelheid wordt automatisch aangepast om de belangrijkste momenten vast te leggen.

Optimaal koken
AI Pro Cooking - Sense Inside[6]
Bespaar tijd bij het kiezen van recepten en zet de lekkerste maaltijden op tafel. Sense Inside[6] gebruikt een interne camera[7] om ingrediënten te herkennen, en op basis daarvan worden aanbevelingen voor recepten en instellingen gedaan[8] Ook houdt deze functie de bereiding in de gaten, zodat het gerecht niet te lang of te kort in de oven staat en krijg je een waarschuwing als het gerecht aanbrandt[9]

Stijlvol en discreet
Auto Open Door
Kies voor een stijlvol en minimalistisch interieur. Deze oven heeft een platte 'touch-deur' zonder greep en past dus naadloos in je keuken. Je hoeft maar één keer op een knop te tikken op het bedieningspaneel om de deur[10] moeiteloos zonder krachtsinspanning te openen.

Koken en stomen tegelijk
Dual Cook Steam™
Gebruik de oven om tegelijkertijd te koken en stomen of voeg stoom toe om het eten vochtig te houden. Met Dual Cook Steam™ kun je gezonde stoomgerechten bereiden en tegelijkertijd andere gerechten bereiden met verschillende ovenstanden. Of gebruik Add Steam voor het roosteren en bakken om ervoor te zorgen dat het gerecht knapperig en sappig is.

Eén oven, drie bereidingswijzen
Dual Cook
Kies hoe je verschillende maaltijden wilt bereiden voor een optimale smaak. De bovenste en onderste zones werken bij Dual Cook onafhankelijk van elkaar. Gebruik de bovenkant voor kleinere gerechten, beide zones met verschillende instellingen voor verschillende smaakvolle gerechten of de hele oven voor grotere gerechten.

Gewoon intuïtiever
Modern design
Kies voor een intuïtieve en gepersonaliseerde kookervaring zonder gedoe. De oven heeft een modern design met een stijlvol bedieningspaneel met een 4,3'' lcd-display en een enkele knop. De meest gebruikte opties worden getoond op basis van je gebruikspatronen.

Stijlvol en uniek
BESPOKE-kleuren
Geef je keuken een mooie, stijlvolle en unieke look die perfect bij jou en jouw interieur past. De oven is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren en afwerkingen[11]. Upgrade je interieur met stijlvolle BESPOKE-keukenapparaten.

Koken met weinig olie
Air Fry
Gezonder frituren zonder frituurpan. Door de combinatie van de hete luchtcirculatie en de speciale schaal van Air Fry wordt het eten rondom verwarmd. De ideale manier om patat, aardappelkroketjes of zelfs groente te bereiden. Overtollig vet wordt verminderd, maar alle producten blijven knapperig en goudbruin vanbuiten en sappig vanbinnen.

Gelijkmatige bereiding
Air Sous Vide[12]
Bereid eten gelijkmatiger, zonder uit te drogen. Het Air Sous Vide[12] -systeem stelt de temperatuur in iedere zone nauwkeurig vast en behoudt een gelijkmatige temperatuur gedurende een lange periode. Alles wordt dus goed bereid, overal in de oven, en smaakt heerlijk mals en sappig.

Gezellig ontspannen koken
SmartThings
Gezellig kokkerellen[13] Met SmartThings Cooking bespaar je tijd en ga je ontspannen aan de slag. SmartThings Cooking weet precies waar jij zin in hebt en komt met gepersonaliseerde recepten[14] voor een heel weekmenu. Hij helpt je ook bij het koken en het maken van je boodschappenbriefje[15].

Oven altijd spic en span door warmtereiniging
Pyrolytische reiniging[16]
Houd de binnenkant van je oven netjes en schoon zonder tijd en energie te verspillen aan schrobben of dure schoonmaakmiddelen te gebruiken. Een pyrolytisch reinigingssysteem[16] verhit de binnenkant van de oven op hoge temperatuur en verbrandt vet- en voedselresten die na bereiding achterblijven. De oven wordt smetteloos schoon. Je hoeft alleen maar wat as weg te vegen.

Bereid gerechten op de juiste manier, geheel naar jouw smaak
Voedselthermometer[17]
Controleer gemakkelijk de kerntemperatuur van gerechten, zodat je zeker weet dat die perfect is bereid naar je smaak. De voedselthermometer[17] maakt een einde aan al het giswerk en geeft duidelijk aan wanneer alles voldoende is gegaard. En je hoeft geen tijd en warmte te verspillen met het openen van de oven.

Kook meer
Grote capaciteit (76 liter)
Met 76 liter aan ovencapaciteit vergroot je je culinaire mogelijkheden en kun je meer en grotere gerechten bereiden. Je kunt meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden, wat zeker goed van pas komt als je gasten hebt. En je kunt ook gemakkelijk grote stukken vlees bereiden, zoals een kalkoen voor kerst.

A+-energielabel zonder compromissen
Energieklasse A+
Gebruik minder energie. De oven heeft een zeer laag energieverbruik (energieklasse A+) en in de Eco-stand profiteer je daar optimaal van. Je bespaart dus geld doordat je minder energie verbruikt, maar je hebt nog steeds het gemak van een zeer grote en flexibele ovenruimte. Bovendien heeft deze oven minder schadelijke CO2-uitstoot.

Rooster schuift makkelijk in en uit
Telescopic Rail[18]
Zet dingen gemakkelijk in de oven en haal ze er al even gemakkelijk uit. De Telescopic Rail schuift soepel en moeiteloos naar binnen en buiten, zelfs als je grote of zware pannen gebruikt. De rail kan volledig zonder wrijving worden uitgetrokken, zodat je gemakkelijk iets in de oven kunt plaatsen en eruit kunt halen. En je kunt zonder te knoeien vlees bedruipen en omdraaien en gerechten kruiden.

AI Pro Cooking
Eenvoudig, leuk en toegankelijk koken met professionele resultaten dankzij AI Pro Cookingop basis van artificial intelligence (AI).

Auto Open Door
Creëer een stijlvol, eenvoudig en onopvallend interieur, passend bij de moderne, minimalistische stijl.

Dual Cook Steam™
Gebruik de oven om tegelijkertijd te koken en stomen of voeg stoom toe om het eten vochtig te houden.

Gezonde stoombereidingen
Full Steam
Bereid gemakkelijker gezonde en heerlijk gestoomde gerechten. Full Steam omhult voedingsmiddelen zoals groente of verse vis met de damp van hete stoom. Dit zorgt voor een perfecte bereiding waarbij de natuurlijke smaak en vitaminen blijven behouden. Vocht wordt ingesloten, zodat alles van binnen lekker sappig blijft, maar knapperig van buiten.

Knapperig & mals eten
Add Steam
Krijg heerlijk sappig en knapperig eten. Add Steam vult de oven met stoom om ervoor te zorgen dat uw voedsel meer van zijn natuurlijke vocht behoudt. Zo is hij altijd mals en zacht van binnen, maar toch heerlijk krokant van buiten. En de hoeveelheid stoom pas je eenvoudig aan op 3 niveaus.

Stijlvol en uniek
BESPOKE-kleuren
Geef je keuken een mooie, stijlvolle en unieke look die perfect bij jou en jouw interieur past. De oven is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren en afwerkingen. Upgrade je interieur met stijlvolle BESPOKE-keukenapparaten.

Productinformatieblad

Productspecificaties

Algemeen

Artikelnummer
372640162
EAN
8806094651836

Belangrijkste kenmerken

Kleur
Beige
Energieklasse
A+
Nishoogte inbouw ovens
60 cm
Nisbreedte inbouw ovens
56 cm
Nisdiepte inbouw ovens
55 cm
Maximale temperatuur inbouw ovens
275 °C
Netto inhoud inbouw ovens
76 l
Stoomfunctie inbouw ovens
Type reiniging
Pyrolytisch
Binnenverlichting
Touchscreen inbouw ovens
Grillfunctie

Design

Vermogen lamp
25 W
Deurscharnieren
Neer
Soort reiniging
Pyrolytisch
Controle positie
Voorkant
Ingebouwd display
Soort bediening
Draaiknop, Touch
Soort lamp
Halogeen
Verlichting binnenin
Geïntegreerde klok
Kinderslot
Hoeveelheid glazendeur panelen
4
Materiaal deur
Glas
Binnenmateriaal
Geglazuurd keramiek
Verlichtingslocatie
Zijkant, Boven
Soort klok
Elektronisch
Apparaatplaatsing
Ingebouwd
Type beeldscherm
LCD

Gewicht en omvang

Gewicht
51 kg
Breedte
595 mm
Diepte
670 mm
Hoogte
596 mm
Breedte verpakking
694 mm
Diepte verpakking
660 mm
Hoogte verpakking
660 mm
Gewicht verpakking
55,2 kg
Installatie compartiment breedte
56 cm
Installatie compartiment diepte
55 cm
Installatie compartiment hoogte
60 cm
Installatie compartiment hoogte (min)
59 cm
Afmetingen binnenkant (B x D x H)
560 x 549 x 579 mm

Energie

Energie-efficiëntieklasse
A+
Netbelasting
3650 W
Convectie kracht
1200 W
Energieverbruik (conventioneel)
1,05 kWu
Energieverbruik (geforceerde convectie)
0,71 kWu
AC-ingangsfrequentie
50 Hz
AC-ingangsspanning
230-240 V
Energie-efficiëntieschaal
A+++ tot D

Beheerfuncties

Wi-Fi-besturing

Ergonomie

Type timer
Digitaal
Zelfreinigend

Verlichting

Lamp vermogen 2
40 W

Oven

Aantal automatische programma's
128
Aantal ovens
1
Convectie koken
Grill
Grootte oven
Groot
Soort oven
Elektrische oven
Totaal vermogen van de oven
3650 W
Totale binnen capaciteit (ovens)
76 l
Vermogen grill
1600 W
Stoom koken
ECO mode
Thermostaatbereik oven
30 - 275 °C
Netto capaciteit oven
76 l
Dual Cook-technologie

Samsung NV7B7997AAA/U1

Bekijk alle Inbouw ovens
  • Nishoogte: 60 cm
  • Inhoud: 76 liter
  • Energieklasse A+
A+
2.399,-

Gratis bezorging Voorwaarden

Dit product is op dit moment niet online te bestellen, maar is mogelijk wel telefonisch te bestellen bij jouw lokale Expert. Klik hieronder op de "Bekijk winkels met voorraad" knop om de actuele voorraad in onze winkels te zien.

Bekijk winkels met voorraad

Waarom bestellen bij Expert?

Product informatie

Meer plezier, minder gedoe
AI Pro Cooking[1]
Eenvoudig, leuk en toegankelijk koken met professionele resultaten dankzij AI Pro Cooking[1] op basis van artificial intelligence (AI). Je kunt de oven op afstand bedienen en erin kijken. Ook kun je een timelapse-video maken terwijl het gerecht wordt bereid in de oven. Dankzij AI worden ingrediënten herkend en krijg je tips voor bereidingen en optimale instellingen.

Kijken zonder de deur te openen
AI Pro Cooking - View Inside
Bedien je oven en houd hem in de gaten met behulp van de SmartThings App[2] op een smartphone. Dankzij de View Inside interne camera[3] kun je jouw gerecht in de gaten houden zonder de deur steeds te hoeven openen of als je buiten de deur bent. Je kunt de oven ook aan-/uitzetten, functies selecteren, timers instellen en instellingen wijzigen.

Bekijk de filmhoogtepunten
AI Pro Cooking - Film Inside
Leg je kookkunsten vast in een video en deel deze met je vrienden op social media! De Film Inside-functie gebruikt een interne camera[4] om ieder gerecht in de gaten te houden en maakt een korte video[5] van alle hoogtepunten. De opnamesnelheid wordt automatisch aangepast om de belangrijkste momenten vast te leggen.

Optimaal koken
AI Pro Cooking - Sense Inside[6]
Bespaar tijd bij het kiezen van recepten en zet de lekkerste maaltijden op tafel. Sense Inside[6] gebruikt een interne camera[7] om ingrediënten te herkennen, en op basis daarvan worden aanbevelingen voor recepten en instellingen gedaan[8] Ook houdt deze functie de bereiding in de gaten, zodat het gerecht niet te lang of te kort in de oven staat en krijg je een waarschuwing als het gerecht aanbrandt[9]

Stijlvol en discreet
Auto Open Door
Kies voor een stijlvol en minimalistisch interieur. Deze oven heeft een platte 'touch-deur' zonder greep en past dus naadloos in je keuken. Je hoeft maar één keer op een knop te tikken op het bedieningspaneel om de deur[10] moeiteloos zonder krachtsinspanning te openen.

Koken en stomen tegelijk
Dual Cook Steam™
Gebruik de oven om tegelijkertijd te koken en stomen of voeg stoom toe om het eten vochtig te houden. Met Dual Cook Steam™ kun je gezonde stoomgerechten bereiden en tegelijkertijd andere gerechten bereiden met verschillende ovenstanden. Of gebruik Add Steam voor het roosteren en bakken om ervoor te zorgen dat het gerecht knapperig en sappig is.

Eén oven, drie bereidingswijzen
Dual Cook
Kies hoe je verschillende maaltijden wilt bereiden voor een optimale smaak. De bovenste en onderste zones werken bij Dual Cook onafhankelijk van elkaar. Gebruik de bovenkant voor kleinere gerechten, beide zones met verschillende instellingen voor verschillende smaakvolle gerechten of de hele oven voor grotere gerechten.

Gewoon intuïtiever
Modern design
Kies voor een intuïtieve en gepersonaliseerde kookervaring zonder gedoe. De oven heeft een modern design met een stijlvol bedieningspaneel met een 4,3'' lcd-display en een enkele knop. De meest gebruikte opties worden getoond op basis van je gebruikspatronen.

Stijlvol en uniek
BESPOKE-kleuren
Geef je keuken een mooie, stijlvolle en unieke look die perfect bij jou en jouw interieur past. De oven is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren en afwerkingen[11]. Upgrade je interieur met stijlvolle BESPOKE-keukenapparaten.

Koken met weinig olie
Air Fry
Gezonder frituren zonder frituurpan. Door de combinatie van de hete luchtcirculatie en de speciale schaal van Air Fry wordt het eten rondom verwarmd. De ideale manier om patat, aardappelkroketjes of zelfs groente te bereiden. Overtollig vet wordt verminderd, maar alle producten blijven knapperig en goudbruin vanbuiten en sappig vanbinnen.

Gelijkmatige bereiding
Air Sous Vide[12]
Bereid eten gelijkmatiger, zonder uit te drogen. Het Air Sous Vide[12] -systeem stelt de temperatuur in iedere zone nauwkeurig vast en behoudt een gelijkmatige temperatuur gedurende een lange periode. Alles wordt dus goed bereid, overal in de oven, en smaakt heerlijk mals en sappig.

Gezellig ontspannen koken
SmartThings
Gezellig kokkerellen[13] Met SmartThings Cooking bespaar je tijd en ga je ontspannen aan de slag. SmartThings Cooking weet precies waar jij zin in hebt en komt met gepersonaliseerde recepten[14] voor een heel weekmenu. Hij helpt je ook bij het koken en het maken van je boodschappenbriefje[15].

Oven altijd spic en span door warmtereiniging
Pyrolytische reiniging[16]
Houd de binnenkant van je oven netjes en schoon zonder tijd en energie te verspillen aan schrobben of dure schoonmaakmiddelen te gebruiken. Een pyrolytisch reinigingssysteem[16] verhit de binnenkant van de oven op hoge temperatuur en verbrandt vet- en voedselresten die na bereiding achterblijven. De oven wordt smetteloos schoon. Je hoeft alleen maar wat as weg te vegen.

Bereid gerechten op de juiste manier, geheel naar jouw smaak
Voedselthermometer[17]
Controleer gemakkelijk de kerntemperatuur van gerechten, zodat je zeker weet dat die perfect is bereid naar je smaak. De voedselthermometer[17] maakt een einde aan al het giswerk en geeft duidelijk aan wanneer alles voldoende is gegaard. En je hoeft geen tijd en warmte te verspillen met het openen van de oven.

Kook meer
Grote capaciteit (76 liter)
Met 76 liter aan ovencapaciteit vergroot je je culinaire mogelijkheden en kun je meer en grotere gerechten bereiden. Je kunt meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden, wat zeker goed van pas komt als je gasten hebt. En je kunt ook gemakkelijk grote stukken vlees bereiden, zoals een kalkoen voor kerst.

A+-energielabel zonder compromissen
Energieklasse A+
Gebruik minder energie. De oven heeft een zeer laag energieverbruik (energieklasse A+) en in de Eco-stand profiteer je daar optimaal van. Je bespaart dus geld doordat je minder energie verbruikt, maar je hebt nog steeds het gemak van een zeer grote en flexibele ovenruimte. Bovendien heeft deze oven minder schadelijke CO2-uitstoot.

Rooster schuift makkelijk in en uit
Telescopic Rail[18]
Zet dingen gemakkelijk in de oven en haal ze er al even gemakkelijk uit. De Telescopic Rail schuift soepel en moeiteloos naar binnen en buiten, zelfs als je grote of zware pannen gebruikt. De rail kan volledig zonder wrijving worden uitgetrokken, zodat je gemakkelijk iets in de oven kunt plaatsen en eruit kunt halen. En je kunt zonder te knoeien vlees bedruipen en omdraaien en gerechten kruiden.

AI Pro Cooking
Eenvoudig, leuk en toegankelijk koken met professionele resultaten dankzij AI Pro Cookingop basis van artificial intelligence (AI).

Auto Open Door
Creëer een stijlvol, eenvoudig en onopvallend interieur, passend bij de moderne, minimalistische stijl.

Dual Cook Steam™
Gebruik de oven om tegelijkertijd te koken en stomen of voeg stoom toe om het eten vochtig te houden.

Gezonde stoombereidingen
Full Steam
Bereid gemakkelijker gezonde en heerlijk gestoomde gerechten. Full Steam omhult voedingsmiddelen zoals groente of verse vis met de damp van hete stoom. Dit zorgt voor een perfecte bereiding waarbij de natuurlijke smaak en vitaminen blijven behouden. Vocht wordt ingesloten, zodat alles van binnen lekker sappig blijft, maar knapperig van buiten.

Knapperig & mals eten
Add Steam
Krijg heerlijk sappig en knapperig eten. Add Steam vult de oven met stoom om ervoor te zorgen dat uw voedsel meer van zijn natuurlijke vocht behoudt. Zo is hij altijd mals en zacht van binnen, maar toch heerlijk krokant van buiten. En de hoeveelheid stoom pas je eenvoudig aan op 3 niveaus.

Stijlvol en uniek
BESPOKE-kleuren
Geef je keuken een mooie, stijlvolle en unieke look die perfect bij jou en jouw interieur past. De oven is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren en afwerkingen. Upgrade je interieur met stijlvolle BESPOKE-keukenapparaten.

Productinformatieblad

Beschrijving

Meer plezier, minder gedoe
AI Pro Cooking[1]
Eenvoudig, leuk en toegankelijk koken met professionele resultaten dankzij AI Pro Cooking[1] op basis van artificial intelligence (AI). Je kunt de oven op afstand bedienen en erin kijken. Ook kun je een timelapse-video maken terwijl het gerecht wordt bereid in de oven. Dankzij AI worden ingrediënten herkend en krijg je tips voor bereidingen en optimale instellingen.

Kijken zonder de deur te openen
AI Pro Cooking - View Inside
Bedien je oven en houd hem in de gaten met behulp van de SmartThings App[2] op een smartphone. Dankzij de View Inside interne camera[3] kun je jouw gerecht in de gaten houden zonder de deur steeds te hoeven openen of als je buiten de deur bent. Je kunt de oven ook aan-/uitzetten, functies selecteren, timers instellen en instellingen wijzigen.

Bekijk de filmhoogtepunten
AI Pro Cooking - Film Inside
Leg je kookkunsten vast in een video en deel deze met je vrienden op social media! De Film Inside-functie gebruikt een interne camera[4] om ieder gerecht in de gaten te houden en maakt een korte video[5] van alle hoogtepunten. De opnamesnelheid wordt automatisch aangepast om de belangrijkste momenten vast te leggen.

Optimaal koken
AI Pro Cooking - Sense Inside[6]
Bespaar tijd bij het kiezen van recepten en zet de lekkerste maaltijden op tafel. Sense Inside[6] gebruikt een interne camera[7] om ingrediënten te herkennen, en op basis daarvan worden aanbevelingen voor recepten en instellingen gedaan[8] Ook houdt deze functie de bereiding in de gaten, zodat het gerecht niet te lang of te kort in de oven staat en krijg je een waarschuwing als het gerecht aanbrandt[9]

Stijlvol en discreet
Auto Open Door
Kies voor een stijlvol en minimalistisch interieur. Deze oven heeft een platte 'touch-deur' zonder greep en past dus naadloos in je keuken. Je hoeft maar één keer op een knop te tikken op het bedieningspaneel om de deur[10] moeiteloos zonder krachtsinspanning te openen.

Koken en stomen tegelijk
Dual Cook Steam™
Gebruik de oven om tegelijkertijd te koken en stomen of voeg stoom toe om het eten vochtig te houden. Met Dual Cook Steam™ kun je gezonde stoomgerechten bereiden en tegelijkertijd andere gerechten bereiden met verschillende ovenstanden. Of gebruik Add Steam voor het roosteren en bakken om ervoor te zorgen dat het gerecht knapperig en sappig is.

Eén oven, drie bereidingswijzen
Dual Cook
Kies hoe je verschillende maaltijden wilt bereiden voor een optimale smaak. De bovenste en onderste zones werken bij Dual Cook onafhankelijk van elkaar. Gebruik de bovenkant voor kleinere gerechten, beide zones met verschillende instellingen voor verschillende smaakvolle gerechten of de hele oven voor grotere gerechten.

Gewoon intuïtiever
Modern design
Kies voor een intuïtieve en gepersonaliseerde kookervaring zonder gedoe. De oven heeft een modern design met een stijlvol bedieningspaneel met een 4,3'' lcd-display en een enkele knop. De meest gebruikte opties worden getoond op basis van je gebruikspatronen.

Stijlvol en uniek
BESPOKE-kleuren
Geef je keuken een mooie, stijlvolle en unieke look die perfect bij jou en jouw interieur past. De oven is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren en afwerkingen[11]. Upgrade je interieur met stijlvolle BESPOKE-keukenapparaten.

Koken met weinig olie
Air Fry
Gezonder frituren zonder frituurpan. Door de combinatie van de hete luchtcirculatie en de speciale schaal van Air Fry wordt het eten rondom verwarmd. De ideale manier om patat, aardappelkroketjes of zelfs groente te bereiden. Overtollig vet wordt verminderd, maar alle producten blijven knapperig en goudbruin vanbuiten en sappig vanbinnen.

Gelijkmatige bereiding
Air Sous Vide[12]
Bereid eten gelijkmatiger, zonder uit te drogen. Het Air Sous Vide[12] -systeem stelt de temperatuur in iedere zone nauwkeurig vast en behoudt een gelijkmatige temperatuur gedurende een lange periode. Alles wordt dus goed bereid, overal in de oven, en smaakt heerlijk mals en sappig.

Gezellig ontspannen koken
SmartThings
Gezellig kokkerellen[13] Met SmartThings Cooking bespaar je tijd en ga je ontspannen aan de slag. SmartThings Cooking weet precies waar jij zin in hebt en komt met gepersonaliseerde recepten[14] voor een heel weekmenu. Hij helpt je ook bij het koken en het maken van je boodschappenbriefje[15].

Oven altijd spic en span door warmtereiniging
Pyrolytische reiniging[16]
Houd de binnenkant van je oven netjes en schoon zonder tijd en energie te verspillen aan schrobben of dure schoonmaakmiddelen te gebruiken. Een pyrolytisch reinigingssysteem[16] verhit de binnenkant van de oven op hoge temperatuur en verbrandt vet- en voedselresten die na bereiding achterblijven. De oven wordt smetteloos schoon. Je hoeft alleen maar wat as weg te vegen.

Bereid gerechten op de juiste manier, geheel naar jouw smaak
Voedselthermometer[17]
Controleer gemakkelijk de kerntemperatuur van gerechten, zodat je zeker weet dat die perfect is bereid naar je smaak. De voedselthermometer[17] maakt een einde aan al het giswerk en geeft duidelijk aan wanneer alles voldoende is gegaard. En je hoeft geen tijd en warmte te verspillen met het openen van de oven.

Kook meer
Grote capaciteit (76 liter)
Met 76 liter aan ovencapaciteit vergroot je je culinaire mogelijkheden en kun je meer en grotere gerechten bereiden. Je kunt meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden, wat zeker goed van pas komt als je gasten hebt. En je kunt ook gemakkelijk grote stukken vlees bereiden, zoals een kalkoen voor kerst.

A+-energielabel zonder compromissen
Energieklasse A+
Gebruik minder energie. De oven heeft een zeer laag energieverbruik (energieklasse A+) en in de Eco-stand profiteer je daar optimaal van. Je bespaart dus geld doordat je minder energie verbruikt, maar je hebt nog steeds het gemak van een zeer grote en flexibele ovenruimte. Bovendien heeft deze oven minder schadelijke CO2-uitstoot.

Rooster schuift makkelijk in en uit
Telescopic Rail[18]
Zet dingen gemakkelijk in de oven en haal ze er al even gemakkelijk uit. De Telescopic Rail schuift soepel en moeiteloos naar binnen en buiten, zelfs als je grote of zware pannen gebruikt. De rail kan volledig zonder wrijving worden uitgetrokken, zodat je gemakkelijk iets in de oven kunt plaatsen en eruit kunt halen. En je kunt zonder te knoeien vlees bedruipen en omdraaien en gerechten kruiden.

AI Pro Cooking
Eenvoudig, leuk en toegankelijk koken met professionele resultaten dankzij AI Pro Cookingop basis van artificial intelligence (AI).

Auto Open Door
Creëer een stijlvol, eenvoudig en onopvallend interieur, passend bij de moderne, minimalistische stijl.

Dual Cook Steam™
Gebruik de oven om tegelijkertijd te koken en stomen of voeg stoom toe om het eten vochtig te houden.

Gezonde stoombereidingen
Full Steam
Bereid gemakkelijker gezonde en heerlijk gestoomde gerechten. Full Steam omhult voedingsmiddelen zoals groente of verse vis met de damp van hete stoom. Dit zorgt voor een perfecte bereiding waarbij de natuurlijke smaak en vitaminen blijven behouden. Vocht wordt ingesloten, zodat alles van binnen lekker sappig blijft, maar knapperig van buiten.

Knapperig & mals eten
Add Steam
Krijg heerlijk sappig en knapperig eten. Add Steam vult de oven met stoom om ervoor te zorgen dat uw voedsel meer van zijn natuurlijke vocht behoudt. Zo is hij altijd mals en zacht van binnen, maar toch heerlijk krokant van buiten. En de hoeveelheid stoom pas je eenvoudig aan op 3 niveaus.

Stijlvol en uniek
BESPOKE-kleuren
Geef je keuken een mooie, stijlvolle en unieke look die perfect bij jou en jouw interieur past. De oven is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren en afwerkingen. Upgrade je interieur met stijlvolle BESPOKE-keukenapparaten.

Productinformatieblad

Productspecificaties

Algemeen

Artikelnummer
372640162
EAN
8806094651836

Belangrijkste kenmerken

Kleur
Beige
Energieklasse
A+
Nishoogte inbouw ovens
60 cm
Nisbreedte inbouw ovens
56 cm
Nisdiepte inbouw ovens
55 cm
Maximale temperatuur inbouw ovens
275 °C
Netto inhoud inbouw ovens
76 l
Stoomfunctie inbouw ovens
Type reiniging
Pyrolytisch
Binnenverlichting
Touchscreen inbouw ovens
Grillfunctie

Design

Vermogen lamp
25 W
Deurscharnieren
Neer
Soort reiniging
Pyrolytisch
Controle positie
Voorkant
Ingebouwd display
Soort bediening
Draaiknop, Touch
Soort lamp
Halogeen
Verlichting binnenin
Geïntegreerde klok
Kinderslot
Hoeveelheid glazendeur panelen
4
Materiaal deur
Glas
Binnenmateriaal
Geglazuurd keramiek
Verlichtingslocatie
Zijkant, Boven
Soort klok
Elektronisch
Apparaatplaatsing
Ingebouwd
Type beeldscherm
LCD

Gewicht en omvang

Gewicht
51 kg
Breedte
595 mm
Diepte
670 mm
Hoogte
596 mm
Breedte verpakking
694 mm
Diepte verpakking
660 mm
Hoogte verpakking
660 mm
Gewicht verpakking
55,2 kg
Installatie compartiment breedte
56 cm
Installatie compartiment diepte
55 cm
Installatie compartiment hoogte
60 cm
Installatie compartiment hoogte (min)
59 cm
Afmetingen binnenkant (B x D x H)
560 x 549 x 579 mm

Energie

Energie-efficiëntieklasse
A+
Netbelasting
3650 W
Convectie kracht
1200 W
Energieverbruik (conventioneel)
1,05 kWu
Energieverbruik (geforceerde convectie)
0,71 kWu
AC-ingangsfrequentie
50 Hz
AC-ingangsspanning
230-240 V
Energie-efficiëntieschaal
A+++ tot D

Beheerfuncties

Wi-Fi-besturing

Ergonomie

Type timer
Digitaal
Zelfreinigend

Verlichting

Lamp vermogen 2
40 W

Oven

Aantal automatische programma's
128
Aantal ovens
1
Convectie koken
Grill
Grootte oven
Groot
Soort oven
Elektrische oven
Totaal vermogen van de oven
3650 W
Totale binnen capaciteit (ovens)
76 l
Vermogen grill
1600 W
Stoom koken
ECO mode
Thermostaatbereik oven
30 - 275 °C
Netto capaciteit oven
76 l
Dual Cook-technologie

Productspecificaties

Algemeen

Artikelnummer
372640162
EAN
8806094651836

Belangrijkste kenmerken

Kleur
Beige
Energieklasse
A+
Nishoogte inbouw ovens
60 cm
Nisbreedte inbouw ovens
56 cm
Nisdiepte inbouw ovens
55 cm
Maximale temperatuur inbouw ovens
275 °C
Netto inhoud inbouw ovens
76 l
Stoomfunctie inbouw ovens
Type reiniging
Pyrolytisch
Binnenverlichting
Touchscreen inbouw ovens
Grillfunctie

Design

Vermogen lamp
25 W
Deurscharnieren
Neer
Soort reiniging
Pyrolytisch
Controle positie
Voorkant
Ingebouwd display
Soort bediening
Draaiknop, Touch
Soort lamp
Halogeen
Verlichting binnenin
Geïntegreerde klok
Kinderslot
Hoeveelheid glazendeur panelen
4
Materiaal deur
Glas
Binnenmateriaal
Geglazuurd keramiek
Verlichtingslocatie
Zijkant, Boven
Soort klok
Elektronisch
Apparaatplaatsing
Ingebouwd
Type beeldscherm
LCD

Gewicht en omvang

Gewicht
51 kg
Breedte
595 mm
Diepte
670 mm
Hoogte
596 mm
Breedte verpakking
694 mm
Diepte verpakking
660 mm
Hoogte verpakking
660 mm
Gewicht verpakking
55,2 kg
Installatie compartiment breedte
56 cm
Installatie compartiment diepte
55 cm
Installatie compartiment hoogte
60 cm
Installatie compartiment hoogte (min)
59 cm
Afmetingen binnenkant (B x D x H)
560 x 549 x 579 mm

Energie

Energie-efficiëntieklasse
A+
Netbelasting
3650 W
Convectie kracht
1200 W
Energieverbruik (conventioneel)
1,05 kWu
Energieverbruik (geforceerde convectie)
0,71 kWu
AC-ingangsfrequentie
50 Hz
AC-ingangsspanning
230-240 V
Energie-efficiëntieschaal
A+++ tot D

Beheerfuncties

Wi-Fi-besturing

Ergonomie

Type timer
Digitaal
Zelfreinigend

Verlichting

Lamp vermogen 2
40 W

Oven

Aantal automatische programma's
128
Aantal ovens
1
Convectie koken
Grill
Grootte oven
Groot
Soort oven
Elektrische oven
Totaal vermogen van de oven
3650 W
Totale binnen capaciteit (ovens)
76 l
Vermogen grill
1600 W
Stoom koken
ECO mode
Thermostaatbereik oven
30 - 275 °C
Netto capaciteit oven
76 l
Dual Cook-technologie

Waarom bestellen bij Expert?

Persoonlijk advies nodig?

Wil je meer weten of ben je er toch nog niet helemaal uit? Of heb je nog een andere vraag? Stel jouw vraag rechtstreeks aan een van onze winkels bij jou in de buurt. Zij helpen je de juiste keuze te maken

Stel een vraag over dit product
Vind een winkel bij jou in de buurt
Persoonlijk advies
Samsung NV7B7997AAA/U1

Samsung NV7B7997AAA/U1

2.399,-
2.399,-
>