Navigatie

Zo mis je geen enkel moment van de sportzomer

Als sportfan is het misschien wel één van de hoogtepunten van dit jaar, de sportzomer. En daar wil je natuurlijk alles van zien. In deze blog vertellen we je met welke apparaten je geen enkele seconde van het spektakel hoeft te missen!

Wedstrijden kijken op je tablet

Mocht het, om welke reden dan ook, niet lukken om lekker thuis op de bank naar de voetbalwedstrijd te kijken, dan is een tablet een mooi alternatief. Ga je bijvoorbeeld op vakantie of naar het park met je vrienden, geen probleem, want een tablet neem je door z’n compacte formaat makkelijk mee. Ondanks dat hij klein genoeg is om mee te nemen, heeft een tablet wel een lekker groot scherm om de voetbalwedstrijd op te bekijken.

Beleef het EK met je koptelefoon of oordopjes

Het kan ook zijn dat je op een plek bent waar je het geluid van je smartphone of tablet niet hoog genoeg kan zetten, zoals in de trein of een café. Om de wedstrijd dan alsnog goed te kunnen volgen komen oordopjes of een koptelefoon goed van pas. Hiermee luister je naar het commentaar en de sfeer van de wedstrijd zonder dat je daarmee tot overlast bent voor iemand anders. Je hoeft zo geen actie te missen, zelfs niet in een lawaaierige omgeving.

De spanning van het radiocommentaar

En misschien geef je nog wel de voorkeur aan de meest traditionele manier van luisteren, met de radio! Hiermee luister je live naar verslaggeving van het EK-voetbal, waar je ook maar bent. Of je nu in de keuken staat, in de tuin werkt of onderweg bent. Het mooie van een draagbare radio is dat je hem heel makkelijk meeneemt en je hebt keuze uit heel veel verschillende radiostations waar er sowieso wel eentje tussen zit die verslag doet van de wedstrijd.

Door tot diep in de blessuretijd

De uurtjes die kijkt naar het EK-voetbal op je telefoon of tablet vragen natuurlijk ook wat van je batterijpercentage. Met een powerbank hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder stroom zit, zelfs niet bij de wedstrijden die doorgaan tot diep in de blessuretijd. Een powerbank is over het algemeen ook heel licht en compact waardoor je hem makkelijk meeneemt voor onderweg.

Mis niks met het snelste internet

Om niks te missen van het EK is een stabiele internetverbinding cruciaal voor het live streamen van EK-voetbalwedstrijden zonder onderbrekingen. Als je een mesh netwerk in huis hebt, kun je overal genieten van een krachtige en betrouwbare internetverbinding, zelfs in de tuin of op het balkon tijdens een barbecue feestje. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken om haperende beelden of een lage beeldkwaliteit.

Beleef het toernooi tot de max!

Of je nu thuis bent of onderweg, met deze apparaten mis je geen enkel moment van het EK-voetbal en beleef je het toernooi dus volledig! Ben je nog op zoek naar één van deze apparaten? Kom dan langs in 1 van onze 140 winkels waar onze medewerkers je graag helpen. Of bekijk ons assortiment op expert.nl.

Ben je nog op zoek naar een geschikte tv of soundbar voor het EK? Lees dan ook zeker even die blogs!