Navigatie

5 tips voor de sportzomer in je achtertuin

Of je nou een groots sportfan bent of niet, de sportzomer is altijd een goede reden voor een leuk feestje. En nu de zomer ook weer voor de deur staat, is er niets lekkerder dan buiten te genieten van de zon. Dus in deze blog 5 tips om de sportzomer lekker in je achtertuin te vieren.

Verfrissende drankjes en lekkere snacks

Natuurlijk, voor het grootste deel draait het om de sportwedstrijden, maar verbintenis en gezelligheid is ook heel belangrijk! Lekker samen kijken met de buren, familie, vrienden of wie dan ook. En wat is het eerste dat je uit de kast trekt om het gezellig te maken? Juist, drankjes en snacks!

Maak wat lekkere snacks en verfrissende drankjes klaar om tijdens de wedstrijden van te kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan rijkgevulde smoothies die je maakt met een blender of heerlijk bruiswater dat je maakt met een Sodastream. Of wat dacht je van pizza’s uit de pizzarette of hamburgers die van de barbecue komen! Vergeet ook niet een koelbox of mini koelkast voor het koelen van ijskoude drankjes zoals bier en frisdrank.

Verhoog de sfeer met draadloze speakers

Bij een sportwedstrijd is geluid natuurlijk ook heel belangrijk. Niet alleen voor het commentaar, maar ook om toch een beetje de sfeer te proeven. Daarvoor kun je bijvoorbeeld gebruik maken van bluetooth speakers. Deze zijn vaak lekker compact en neem je dus makkelijk mee naar buiten.

Waar bluetooth speakers natuurlijk ook heel goed voor zijn, is muziek! Dus knal ook zeker even de lekkerste zomerhitjes op om helemaal in de stemming te komen. Als je nog op zoek bent naar een goede bluetooth speaker voor buiten, dan hebben we nog een handige blog voor je! Check die ook zeker even.

Verleng de gezellige avondjes met een terrasverwarmer

Niet alle wedstrijden worden in de middag gespeeld als de zon lekker schijnt. Sommige, waaronder een paar wedstrijden van Oranje, worden ook ’s avonds gespeeld. Dan kan het in de zomer toch nog wel eens afkoelen. Om de sportavondjes te verlengen, kun je denken aan terrasverwarming. Daarmee hoef je niet te bibberen maar blijf je genieten van aangename temperaturen.

Terrasverwarmers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo heb je staande verwarmers of juist hangende terrasverwarmers. En wil je een elektrische terrasverwarmer, een infrarood of juist eentje die werkt op gas? Verder moet je ook nog eens rekening houden met de grootte van je terras. Maar geen paniek, want wij hebben een handige pagina waar we je alles uitleggen over terrasverwarmers zodat je precies weet welke je moet kopen!

Het snelste internet tot in je achtertuin

Om zonder onderbrekingen wedstrijden te kunnen streamen en op de hoogte te zijn van alle laatste updates, is het verstandig om een outdoor wifi-extender in je achtertuin te hangen. Hiermee heb je ook buiten in de tuin dus een uitstekende internetverbinding.

Een hele populaire wifi-extender is de TP-Link Deco X50. Deze is heel speciaal gemaakt om buiten te kunnen hangen, zelfs wanneer het regent. Met zijn ondersteuning voor Wifi 6 geniet je van razendsnel internet. Je hebt daardoor nooit meer van die vervelende haperingen of zichtbare pixels in beeld. Voetbal kijken in de achtertuin wordt daarmee dus een pretje. Wil je meer over de TP-Link Deco X50 weten? Lees dan eens onze review!

Sport kijken in je achtertuin

Sport kijken doe je natuurlijk het liefst op een tv. Maar hoe doe je dat als je niet binnen wilt zitten met het mooie weer? Dan is er maar één oplossing, Samsung The Terrace. Dit is een speciale tv die je buiten op je terras kunt hangen. Hij is namelijk IP55-gecertificeerd. Dat betekent dat hij tegen regenbuien kan. Ook stof en hitte richten geen schade aan.

Hiermee maak je het hele feestje in de achtertuin natuurlijk helemaal af! Met één schuin oog kan iedereen naar de wedstrijd kijken en tegelijkertijd genieten van jouw hapjes, drankjes en muziek! Ben je overigens nog op zoek naar een goede tv om sportwedstrijden op te kijken? Bekijk dan ook even onze blog!

Maak er een mooi feestje van

Dus, wil je de sportzomer vieren in je achtertuin? Dan heeft Expert genoeg mooie producten in het assortiment om dat tot een gezellig feestje te maken! Naast de producten in deze blog hebben we natuurlijk nog veel meer, wat dacht je bijvoorbeeld van een airfryer of slimme verlichting? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies!