Navigatie

Wat kun je met KlikaanKlikuit?

Met KlikaanKlikuit maak je jouw hele huis slim, veilig en bespaar je ook nog eens energie. Daarvoor heeft KlikaanKlikuit de handigste schakelaars, stekkersets en slimme rookmelders. Al het moois wat hiermee mogelijk is leggen we je uit in deze blog!

Kerst met KlikaanKlikuit

Bij een gezellige kerst mogen de lampjes natuurlijk niet ontbreken. Deze geven je woonkamer of achtertuin een warme sfeer op de koude winterdagen. Om alle lampjes in of rond het huis makkelijk te bedienen heeft KlikaanKlikuit handige schakelaars waarmee je de lampjes op een afstand bedient.

Door de lampjes in de kerstboom aan te sluiten op de schakelaar van KlikaanKlikuit zet je de lampjes bijvoorbeeld vanuit je keuken moeiteloos aan en weer uit met een afstandsbediening. Het is zelfs mogelijk om meerdere lampen aan te sluiten op één schakelaar. Als je dan naar bed gaat, zet je ze met één druk op de knop tegelijkertijd uit!

Er zijn ook schakelaars van KlikaanKlikuit die te bedienen zijn via de Smart Bridge app. Deze is te downloaden op je smartphone of tablet, zowel voor Android als iOS. Het handige aan deze app is niet alleen dat je vanaf je telefoon de lampjes aan- of uitzet, maar ook het instellen van timers is superhandig. Daarmee bepaal je zelf wanneer de lichtjes aanspringen en op welk tijdstip ze weer uitgaan.

Energie besparen met KlikaanKlikuit

Energie besparen is een veelbesproken topic nu de energieprijzen flink stijgen. Iets dat veel energie verbruikt, maar vaak vergeten wordt, is ‘sluipverbruik’. Een wasmachine of televisie op stand-by verbruikt stroom en ook opladers zonder telefoon in het stopcontact verbruiken meer stroom dan je denkt. Dit zijn typische voorbeelden van sluipverbruik.

Om dit te verminderen, is het belangrijk om apparaten, zoals je wasmachine, volledig uit te schakelen wanneer je ze niet gebruikt. Dit is heel makkelijk te doen met een stekkerset van KlikaanKlikuit. Hiermee is het mogelijk om meerdere apparaten aan te sluiten en met één druk op knop alles volledig uit te schakelen. Als je gaat slapen, gebruik je de tv en het koffiezetapparaat bijvoorbeeld niet en zet je de apparaten dus helemaal uit. Wanneer je dan ’s ochtends met een kopje koffie voor de tv wil zitten, dan schakel je met één druk op de knop alles weer aan!

Voordelen KlikaanKlikuit:
+ Het is volledig draadloos en makkelijk te installeren
+ Jouw hele huis is te bedienen in de Smart Bridge app
+ Bedien je lampen zonder enige moeite
+ Je bespaart een hoop energie door apparaten aan te sluiten op stekkerset
+ Stel timers in om alles te automatiseren

Maak je omgeving veilig

Verder heeft KlikaanKlikuit ook slimme draadloze rookmelders. Naast dat je gewaarschuwd wordt met een luid alarm, krijg je ook een pushmelding op je smartphone of tablet als er rook ontstaat. De rookmelders van KlikaanKlikuit zijn ook te verbinden met de schakelaars. Zo springt het licht aan wanneer de rookmelder afgaat.

Met gemak van KlikaanKlikuit

KlikaanKlikuit maakt het thuis allemaal een stukje makkelijker. Naast dat je lichten op afstand aan zet, is het ook mogelijk om elektrische gordijnen of andere elektrische apparaten van een afstand te besturen. Met de Smart Bridge app heb je jouw hele huis in één app! Vanaf de app stel je eenvoudig timers en regels in om je verlichting te automatiseren. Ook ontvang je pushmeldingen als er iets aan de hand is. Dus ook al ben je niet thuis, je blijft nog steeds de baas in je eigen huis!

Deel deze blog via: