Navigatie

Op deze 5 televisies geniet je van je favoriete tv-show of serie na een lange werkdag

Benieuwd naar de nieuwe editie van Expeditie Robinson of wil je liever ouderwets genieten van het nieuwe seizoen van GTST? Na een lange werkdag is er niets beter dan lekker op de bank te ploffen en je favoriete programma’s te kijken. Daar heb je natuurlijk een tv voor nodig die aan jouw wensen voldoet. Speciaal voor jou hebben we dé 5 tv’s geselecteerd voor een optimale kijkervaring!

Samsung QN93D-Serie

De Samsung QN93D-Serie biedt een fantastische kijkervaring. Dankzij de heldere en scherpe beelden zie je elk detail, zelfs in een goed verlichte kamer. De Quantum Dot-technologie zorgt voor een breed kleurenspectrum en realistische beelden. Een bijzonder kenmerk van deze tv is de Anti-Reflection technologie, die hinderlijke reflecties vermindert en zorgt voor een betere kijkervaring, zelfs bij fel omgevingslicht. De Adaptive Sound-functie past het geluid aan op basis van de inhoud, waardoor dialogen helder klinken en actie scènes indrukwekkend zijn. Deze tv is perfect voor liefhebbers van drama- en actieshows.

HiSense U69NQ-Serie

De HiSense U69NQ-Serie biedt levendige beelden en vloeiende prestaties. Deze tv heeft heldere kleuren en diepe zwarttinten, wat je favoriete programma's echt tot leven brengt. Dankzij de Ultra HD-resolutie geniet je van haarscherpe beelden, zelfs bij snelle scènes. Een uniek verkoopargument van de HiSense U69NQ-Serie is de AI Picture Optimization, die automatisch de beeldinstellingen aanpast op basis van de inhoud die je kijkt. Dit betekent dat je altijd de beste beeldkwaliteit hebt, ongeacht of je een film, serie of sportwedstrijd bekijkt. Het slanke ontwerp past bovendien prachtig in elke woonkamer en maakt je tv-hoek helemaal af.

Keuzehulp televisies

Beantwoord een paar vragen en ontdek de perfecte televisie voor jou

Philips PML9009-serie

Als je op zoek bent naar een tv die indruk maakt, dan is de Philips PML9009-serie de juiste keuze. Met Ambilight verlicht deze tv de muur in de kleuren van het beeld, wat zorgt voor een extra dimensie tijdens het kijken. De scherpe beelden en vloeiende bewegingen maken deze tv ideaal voor spannende series en live sportuitzendingen. Wat deze tv echt onderscheidt, is de Ambilight technologie, die de kijkervaring visueel uitbreidt en zorgt voor een meeslepende ervaring. De P5 Perfect Picture Engine optimaliseert elk beeld voor de beste kwaliteit, terwijl de sfeerverhogende verlichting ervoor zorgt dat je kijkervaring compleet is.

LG C46LA-serie

De LG C46LA-serie is een OLED-tv die zorgt voor diepe zwarttinten en levendige kleuren. Dit maakt het kijken naar je favoriete tv-programma's extra leuk. Of je nu ontspant met een aflevering van je favoriete soap of een spannende realityshow volgt, de beeldkwaliteit van deze tv is altijd top. Een belangrijke USP van de LG C46LA-serie is de AI Picture Pro technologie, die gezichten en teksten op het scherm herkent en optimaliseert voor een betere weergave. Met Dolby Vision en Dolby Atmos geniet je van een bioscoopervaring in je eigen woonkamer.

Sony A90KAEP-serie

De Sony A90KAEP-serie is een topper als het gaat om beeld- en geluidskwaliteit. De slimme processor verbetert elk detail, waardoor je favoriete programma's er beter uitzien dan ooit. De OLED-technologie levert uitstekende zwarttinten en contrasten, ideaal voor films en series. Wat deze tv uniek maakt, is de Acoustic Surface Audio+-technologie, waarbij het geluid direct uit het scherm komt, waardoor de geluidsbeleving veel directer en meeslepender is. Deze tv is perfect voor iedereen die houdt van hoogwaardige entertainment, met een naadloze integratie van beeld en geluid.