Navigatie

Alles voor een heerlijk Pasen met de familie

Tijdens Pasen is er niets mooier dan samen met vrienden en familie te genieten van de lentezon en samen te komen voor een heerlijke paas- ontbijt, brunch, lunch of diner. Hoe ziet het perfecte paas- ontbijt, brunch, lunch of diner eruit en met welke apparaten zet je de beste gerechten op tafel? In deze blog geven we je de antwoorden!

Zet de lekkerste gerechten op tafel

Bij een paas- ontbijt, brunch, lunch of diner draait het om gezelligheid met de familie, maar ook het eten staat centraal. Hoe ziet zo’n paas- ontbijt, brunch, lunch of diner eruit? Veel brood, zoete lekkernijen en warme gerechten. Met een pizzamaker of gourmetstel maak je zelf lekkere mini-gerechtjes en pizza’s. Of maak heerlijke gerechten met een airfryer.

Vers brood kun je bij de bakker halen, maar het is nog makkelijker om het zelf te maken! Met een broodbakmachine bak je binnen no-time een heerlijk brood, dat perfect past bij een lekkere jam of een frisse salade.

Voor de zoete en hartige lekkernijen kun je denken aan een poffertjespan voor de lekkerste mini-pannenkoekjes of een contact grill voor het maken van de heerlijkste sandwiches. Leg er een plakje ham en kaas tussen en wat groente voor een lekker broodje gezond!

Verder doen warme gerechten uit de frituurpan het ook altijd goed. Denk daarbij aan zelfgemaakte kroketten of bitterballen.

Een paasei voor iedereen

En wat is een paasmaaltijd zonder eieren? Deze mogen natuurlijk niet ontbreken. Om ze perfect te koken is het slim om gebruik te maken van een eierkoker. Hiermee kun je namelijk gemakkelijk en snel jouw eieren koken. Voeg wat water toe en stel de juiste temperatuur in. De eierkoker doet vervolgens de rest en zorgt ervoor dat je perfect gekookte eieren kunt serveren.

Met een eierkoker heb je geen omkijken naar de eieren. In die tussentijd heb je dus genoeg tijd om de laatste voorbereidingen te treffen of aandacht te schenken aan de opmaak van de paastafel.

Maak je paasmaaltijd compleet met de perfecte dranken

Uiteraard kun je het drinken bij een paasmaaltijd niet vergeten. Daarvoor zijn een waterkoker, melkopschuimer en een citruspers onmisbaar.

Met een melkopschuimer kun je makkelijk melk opschuimen om van je koffie een lekkere cappuccino of latte macchiato te maken. Je hebt daar geen fancy koffiezetapparaat voor nodig. Voor de theeliefhebbers maak je de beste thee met een waterkoker. Het is makkelijk en super snel!

En wat dacht je van een verse jus d’orange bij je paasmaaltijd? Met een citruspers maak je heel eenvoudig verse sinaasappelsap, een gezonde toevoeging aan de maaltijd. Een frisse jus d’orange gaat goed samen met de hartige lekkernijen op tafel.

Vrolijk Pasen!

De paastafel is gedekt en het eten is klaar! Tijd om te genieten van jouw eigen gemaakte paasmaaltijd. Wil je meer weten over een apparaat of handige producten voor in de keuken? Laat je dan persoonlijk adviseren door een Expert-medewerker in 1 van onze 140 winkels.